HOME ALARM BLUETOOTH CAR HIFI CARKITS AUTOTUNING GSM NAVIGATIE MULTIMEDIA TABLETS BATTERIJEN INFO
 
De Mini Coyote
 
Realtime informatie afhankelijk van de positie van het voertuig
 
Maximum toegelaten snelheid
Locatie van vaste en mobiele radars
Eigenlijke verkeerssituatie
 
Bovendien is de mini Coyote geen radardetector maar een absoluut legale radarmelder
 

Rij dus veel veiliger

voor maar 149 €

 
Coyote Nav, de Coyote met geďntegreerde navigaite
   
COYOTE NAV verenigt de precisie van Coyote real time-waarschuwingen met het comfort van een GPS-navigatie! Laat u naar uw bestemming begeleiden met live informatie betreffende verkeershinder, mobiele en vaste camera’s.
Zo wordt ook de duur en afstand van een file automatisch gedetecteerd en weergegeven, zodat u zich kan
herorganiseren bij een verkeersopstopping. Alle waarschuwingen van Coyote worden onmiddellijk geďntegreerd in uw traject: 
 
COYOTE NAV waarschuwt u niet alleen naarmate u vordert op uw traject, maar biedt u ook de mogelijkheid om te anticiperen op alle mogelijke risico’s op de weg door ook vaste en mobiele radars, de opstoppingen, … enz. rechtstreeks op de kaart van uw traject weer te geven. Indien er twee waarschuwingen zijn voor eenzelfde plaats, dan geeft COYOTE NAV dezegelijktijdig weer.
Met COYOTE NAV kunt u uw traject personaliseren in functie van uw voorkeuren: 2D of 3D-weergave, met of zonder tolwegen, de snelste of de kortste weg, enz...
Om u nog beter te helpen, vermeldt de dynamische interface ook de openingsuren en de prijzen van benzinestations en de beschikbare plaatsen op parkings, in real time en overal in Frankrijk en in Benelux.geniet u van een gratis update.