HOME ALARM BLUETOOTH CAR HIFI CARKITS AUTOTUNING GSM NAVIGATIE MULTIMEDIA TABLETS BATTERIJEN INFO
 
De Nieuwe Coyote
 
Eenvoudiger in gebruik, met touchscreen, stemherkenning en Bluetooth«
 
Nog meer diensten zoals filemodus, preventie voor slaperigheid achter het stuur
Nauwkeuriger in gebruik, detector voor vaste en mobiele radars, snelheidsbeperking, betrouwbaarheid

 
Bovendien is de nieuwe Coyote is 100% LEGAAL, ook in Frankrijk
 

Rij dus veel veiliger

voor maar 179 Ç

 
Coyote Nav, de Coyote met ge´ntegreerde navigatie
COYOTE NAV verenigt de precisie van Coyote real time-waarschuwingen met het comfort van een GPS-navigatie! Laat u naar uw bestemming begeleiden met live informatie betreffende verkeershinder, mobiele en vaste cameraĺs.
Zo wordt ook de duur en afstand van een file automatisch gedetecteerd en weergegeven, zodat u zich kan
herorganiseren bij een verkeersopstopping. Alle waarschuwingen van Coyote worden onmiddellijk ge´ntegreerd in uw traject: 
COYOTE NAV waarschuwt u niet alleen naarmate u vordert op uw traject, maar biedt u ook de mogelijkheid om te anticiperen op alle mogelijke risicoĺs op de weg door ook vaste en mobiele radars, de opstoppingen, ů enz. rechtstreeks op de kaart van uw traject weer te geven. Indien er twee waarschuwingen zijn voor eenzelfde plaats, dan geeft COYOTE NAV dezegelijktijdig weer.
Met COYOTE NAV kunt u uw traject personaliseren in functie van uw voorkeuren: 2D of 3D-weergave, met of zonder tolwegen, de snelste of de kortste weg, enz...
Om u nog beter te helpen, vermeldt de dynamische interface ook de openingsuren en de prijzen van benzinestations en de beschikbare plaatsen op parkings, in real time en overal in Frankrijk en in Benelux.g